sunnuntai 13. tammikuuta 2013

Hanke etenee aikataulussa

Hanke etenee kohti tavoitteittaan aikataulussa.  Syyskuun hankepäivien jälkeen lähetimme osaamiskuvaukset kommenttikierrokselle ammattikorkeakouluihin kielten vastuuopettajien listan kautta. Saimme kiitettävästi palautetta ja konkreettisia muutosehdotuksia. Useissa viesteissä myös kiitettiin sitä, että tällainen hanke yleensä on olemassa, ja työtämme arvostettiin suuresti.  Näiden kommenttien pohjalta muokkasimme 4.12.2012 hankepäivänä kuvauksia vielä selkeämmiksi ja pyrimme yhtenäistämään esitystapaa. Taina Juurakko-Paavola oli koordinoimassa ruotsin ryhmien työskentelyä.

Saimme tehdyksi tekniikan, liiketalouden, sosiaali- ja terveysalan sekä kulttuurin osaamiskuvaukset englantiin, ruotsiin sekä suomen kieleen ja viestintään. Osa viestinnän opettajista lähti hankkeessa työstämään myös vastaavia S2 -kielen kuvauksia. Englannin ryhmässä laadimme myös yhteiset osaamiskuvaukset englantiin ylemmässä ammattikorkeakoulututkinnossa.  Toivomme, että seuraavaksi saisimme kielikeskusten opettajilta arvioita ja kommentteja tuotoksistamme.
 
Keväällä 2013 kokoonnumme pienemmällä osanottajajoukolla viimeistelemään osaamiskuvauksia kielikeskusten palautteen pohjalta ja valmistelemaan ne julkaisua varten. Kevään aikana kirjoitetaan myös julkaisuun tulevat artikkelit. Julkaisu on valmis marraskuun 2013 lopussa ja ilmestyy pdf:nä TAMKin julkaisusarjassa vapaasti verkosta ladattavaksi.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentin näkymisessä on pieni viive spamin välttämiseksi.

Kiitos kommentistasi!